Arrangementer

Marion Dampier-Jeans

LØRDAG DEN 4. DECEMBER KL. 16.00

SØNDAG DEN 5. DECEMBER KL. 11.00

Den verdensberømte Clairvoyant, Marion Dampier-Jeans tilbyder igen platforms-clairvoyance i verdensklasse. SKAL opleves!

Forvent det uventede når et af verdens største medier, Marion Dampier-Jeans laver ”Platforms clairvoyance”. Måske var du en af de heldige der fik billet til en af de totalt udsolgte arrangementer med Marion, tilbage i 2019. Marion bor til dagligt i England, men har indvilliget i at tage turen til Danmark til årets julemarked. Denne gang med et arrangement lørdag eftermiddag samt søndag formiddag.  

Sidst oplevede vi hvordan folk fik beskeder fra den anden side, af helt enestående karakter. Postmanden der stod med sin cykel i rødt tøj, som børnebørnene rigtigt nok kunne huske billedet af hjemme på væggen. Den ældre, muntre og – nå ja – overvægtige dame, der selv guidede sin kiste ud af kirken efter hendes død, og Marion der kunne beskrive begravelsen og fodgængerfeltet der skulle krydses i detaljer, samt den unge mand der var kørt galt, hvis venner fik ro i sjælen da han, via Marion, fortalte at det bestemt ikke var meningen, men at han havde det godt og ofte var hos dem. Den slags kuldegysningsfremkaldende oplevelser kommer meget tæt på, når Marion beviser, at der er mere mellem himmel og jord.
Billetten inkluderer entré til Ravnsborg Julemarked 
Varighed ca. 1 time.

Billet skal købes i forsalg. 

UDSOLGT !

Morgenbanko

SØNDAG DEN 28. NOVEMBER KL. 9.00

LØRDAG DEN 4. DECEMBER KL. 9.00

Danmarks hyggeligste banko!
Ingen julemarked på Ravnsborg, uden det traditionsrige, sjove og enormt hyggelige morgenbanko.
Som altid er Jim Lyngvild vært og sikrer os en fantastisk start på dagen.
  
Der vil være plader samt kuglepen, kaffe/the/vand/croissant på jeres plads ved ankomst. Der spilles 6 spil samt taberbanko og uddeles sidegevinster og ekstra gevinster.
Efterfølgende er der fri adgang til julemarkedet.

Billetter skal købes i forsalg.