PRAKTISK INFO GÆLDENDE UNDER SOMMERMARKEDET 2023.

 

Åbningstider Ravnsborg åbnes KUN i forbindelse med vores arrangementer. Næste gang er sommermarkedet 2.-5. Juni 2023 kl. 10-16. 

Adressen er Hågerupvej 33, 5600 Faaborg.

Arrangør er Ravnsborg v/Jim Lyngvild CVR: 2738 0409.

Billetter til entre, kan altid købes i indgangen. Billet til arrangementer SKAL købes i forsalg. SE HER  

Hunde er meget velkomne, så længe de er i snor og kan færdes blandt mange mennesker og andre hunde. Vi har vandskål på terrassen.

Betalingsmidler Kontanter kan bruges alle steder. De fleste steder tager de mobilepay og få steder tager de imod Visa/Mastercard mf. Vær OBS på at vi er på landet og dækningen til Mobilepay kan drille for nogen.

Toiletter Der er opsat 10 toiletter samt 1 handicaptoilet ved ind/udgangen.

Pusleplads forefindes i den ene toiletvogn.

Opvarmning af mælk kan vi være behjælpelige med i køkkenet.

Barnevogne er meget velkomne. Vær dog OBS på at det ikke er muligt at tage vognen med ind i selve huset.

Egen mad og drikke er selvfølgelig velkommen. Vi har masser af gode siddepladser inde og ude.  

Parkering er gratis på den store mark, lige optil markedspladsen.  

Handicapparkering  Spørg personalet ved ankomst. Der er afsat plads på parkeringsarealet, tættest på markedet. Vær OBS på at belægningen er græs og grus. Der er tale om et begrænset antal pladser, så folk med handicapskilt vil blive prioriteret. Vores p-vagter hjælper jer gerne et andet sted hen at parkere. 

Kørestols-rollator brugere er meget velkomne, men vær OBS på at  markedspladsen er belagt med grus, græs og flis. Der er et lille trin ind til selve huset, hvor alm./mindre kørestole fint kan løftes henover (vi hjælper gerne). Større stole kan desværre ikke komme ind. Der er selvfølgelig toiletvogn med rampe. Der er stor forskel på om folk i kørestol/med rollator kan komme rundt, hvorfor vi ikke kan give et entydigt svar. 

Ledsagerkort giver gratis adgang til selve markedet.

Kørsel op til Ravnsborg er desværre af sikkerhedsmæssige grunde ikke muligt.

 

Overnatning Hotel Faaborg har altid et godt tilbud på overnatninger. Hotellet ligger midt i Faaborg by, med gode spisesteder lige udenfor døren.  For mere info: www.hotelfaaborg.dk  Nærmeste overnatningssted er på den lokale kro. Se mere her: https://www.foreningen-korinthkro.com/

OBS! Området er ikke egnet for gangbesværede.

Se regnskabet for de sidste bankospil her