Åbningstider Ravnsborg åbnes KUN i forbindelse med vores arrangementer. Næste gang er julemarkedet 3.-5. December 2021 kl. 10-16. 

Adressen er Hågerupvej 33, 5600 Faaborg.

Arrangør er Ravnsborg v/Jim Lyngvild CVR: 2738 0409.

Billetter til entre, kan altid købes i indgangen. Billet til arrangementer SKAL købes i forsalg. >>BILLETSALG<<  Se i øvrig salgsbetingelserne for billetkøb >>HER<<

Fribilletter fra 2019-2020 er fortsat gældende i indgangen, da de ikke har kunnet indløses grundet nedlukningen. Billetterne gælder KUN til entré. 

Hunde er meget velkomne, så længe de er i snor og kan færdes blandt mange mennesker og andre hunde. Vi har vandskål på terrassen.

Betalingsmidler Kontanter kan bruges alle steder. De fleste steder tager de mobilepay og få steder tager de imod Visa/Mastercard mf. Vær OBS på at vi er på landet og dækningen til Mobilepay kan drille for nogen.

Toiletter Der er opsat 10 toiletter samt 1 handicaptoilet ved ind/udgangen.

Pusleplads forefindes i den ene toiletvogn.

Opvarmning af mælk kan vi være behjælpelige med i køkkenet.

Barnevogne er meget velkomne. Vær dog OBS på at det ikke er muligt at tage vognen med ind i selve huset.

Egen mad og drikke er selvfølgelig velkommen. Vi har masser af gode siddepladser inde og ude. OBS! Det store opvarmede telt er søndag den 5/12 lukket frem til kl. 13.00 grundet arrangement. 

Parkering  >>SE MERE HER<<

Handicapparkering  Spørg personalet ved ankomst. Der er afsat plads på parkeringsarealet, tættest på markedet. Vær OBS på at der fortsat er 300m. ned til markedspladsen. Tag evt. hestevognen det sidste stykke. 

Kørestols-rollator brugere er meget velkomne, men vær OBS på at der er 300m. grusvej fra parkeringspladsen og op til markedet. Desuden er markedspladsen belagt med grus, græs og flis. Der er et lille trin ind til selve huset, hvor alm./mindre kørestole fint kan løftes henover (vi hjælper gerne). Større stole kan desværre ikke komme ind. Der er selvfølgelig toiletvogn med rampe. 

Ledsagerkort giver gratis adgang til selve markedet.

Kørsel op til Ravnsborg er desværre af sikkerhedsmæssige grunde ikke muligt.

          Hestevogne kører i pendulfart mellem parkeringspladsen og markedet. Pris pr. vej er 10,- 

Overnatning Hotel Faaborg har altid et godt tilbud på overnatninger. Hotellet ligger midt i Faaborg by, med gode spisesteder lige udenfor døren.  For mere info: www.hotelfaaborg.dk  Nærmeste overnatningssted er på den lokale kro. Se mere her: https://www.foreningen-korinthkro.com/

OBS! Området er ikke egnet for gangbesværede.

Se regnskabet for de sidste bankospil her