Arrangementer

Banko
Salget åbnes start april

LØRDAG DEN 1. JUNI KL. 15.00

SØNDAG DEN 2. JUNI KL. 9.00

Danmarks hyggeligste banko!
Ingen marked på Ravnsborg, uden det traditionsrige, sjove og enormt hyggelige bankospil.
Som altid er Jim Lyngvild vært og sikrer os en fantastisk start på dagen.

Der vil være plader samt kuglepen, kaffe/the/vand/brød på jeres plads ved ankomst. Der spilles 6 spil samt taberbanko og uddeles sidegevinster og ekstra gevinster.
Prisen er inkl. entré til sommermarkedet hele dagen.

Billetter skal købes i forsalg.

PRIS 149,-

 

Pris er inkl. parkering og adgang til vikingemarkedet.

Billetter sælges kun i forsalg.

Børn under 18 år er velkomne til at deltag, men må ikke spille med.

Praktisk info til dig som har købt billet

Generelt:

Adresse: Hågerupvej 33, 5600 Faaborg. Gratis parkering tæt på markedspladsen. Der vil være plader samt kuglepen, kaffe/the/vand/bolle på jeres plads ved ankomst. Der spilles 6 spil samt taberbanko og uddeles sidegevinster og ekstra gevinster. Der er ikke nummererede pladser. Der er selvfølgelig toiletter på pladsen, som kan benyttes før/under/efter. OBS! Børn under 18 år må IKKE deltage i spillet. Du er velkommen til at overtage deres plader. 

Lørdag den 1. juni kl. 15.00

Du har adgang til markedet hele dagen (fra kl. 10.00). Fremvis din billet i indgangen, hvor du vil få udleveret en ny billet, som giver dig adgang til bankospillet. Vi åbner op til det store telt, hvor spillet vil foregå, kl. 14.30. Her bedes i fremvise jeres billet. Arrangementet slutter ca. kl. 16.30, hvor markedspladsen er lukket. 

Søndag den 2. juni kl. 9.00

Indgangen åbnes kl. 8.15. Vis jeres billet ved indgangshuset. Markedet er ikke åben på dette tidspunkt, men i kan gå ned til det store telt på pladsen, hvor bankoet afvikles i. Arrangementet slutter ca. kl. 10.30 hvor i har direkte adgang til markedet, helt frem til vi lukker kl. 16.00. 

Platforms-clairvoyance med
Marion Dampier-Jeans

FREDAG DEN 31. MAJ KL. 15.00

LØRDAG DEN 1. JUNI KL. 11.00

Forvent det uventede, når et af verden største medier, Marion Dampier-Jeans gæster Ravnsborg og laver sin berømte
”Platforms-clairvoyance”.

Billetterne er revet væk, når Marion gæster Ravnsborg, og giver publikum en oplevelse de aldrig glemmer. Dem der var så heldige at have deltaget tidligere til de totalt udsolgte arrangementer husker sikkert beskeder til børnebørnene fra postmanden på den røde cykel, den ældre, muntre og – nå ja –  den overvægtige ældre dame, der selv guidede sin kiste ud af kirken efter hendes død, og Marion der kunne beskrive begravelsen og fodgængerfeltet, der skulle krydses i detaljer,
samt den kærlige hilsen med personlige detaljer, som kun de kunne vide, fra en ung mand til sin familie.

GLÆD DIG
Til kuldegysningsfremkaldende oplevelser, når Marion beviser,
at der er mere mellem himmel og jord.

PRIS 329,-

 

Pris er inkl. parkering og adgang til Sommermarkedet.

Billetter sælges kun i forsalg.

Praktisk info til dig som har købt billet

Generelt:

Adresse: Hågerupvej 33, 5600 Faaborg. Gratis parkering tæt på markedspladsen. Der er ikke nummererede pladser. Der er selvfølgelig toiletter på pladsen, som kan benyttes før/under/efter. 

Fredag den 31. maj kl. 15.00

Du har adgang til markedet hele dagen (fra kl. 10.00). Fremvis din billet i indgangen, hvor du vil få udleveret en ny billet, som giver dig adgang til arrangementet. Vi åbner op til det store telt, hvor arrangementet vil foregå, kl. 14.30. Her bedes i fremvise jeres billet. Arrangementet slutter ca. kl. 16.30, hvor markedspladsen er lukket. 

Lørdag den 1. juni kl. 11.00

Du har adgang til markedet hele dagen (kl. 10-16). Fremvis din billet i indgangen, hvor du vil få udleveret en ny billet, som giver dig adgang til arrangementet. Vi åbner op til det store telt, hvor arrangementet vil foregå, kl. 10.30. Her bedes i fremvise jeres billet. Arrangementet slutter ca. kl. 12.30 hvor i har direkte adgang til markedet, helt frem til vi lukker kl. 16.00. 

Fællessang med
Jim Lyngvild

SØNDAG DEN 2. JUNI KL. 15.00

Deltag i en hjerteopvarmende eftermiddag med fællessang.

Vi slutter et godt marked af, men masser af hygge og fællessang i det store markedstelt.  Vi vil sammen synge tidløse sange fra Højskolesangbogen, akkompagneret af pianist Anders Føns Haaber. Jim Lyngvild vil guide os gennem tonerne, dele anekdoter og og dele sin passion for musik og fællesskab.

Jim Lyngvild vil ikke kun lede fællessangen, men også dele dybe og personlige historier om hans kærlighed til troen. Han vil tage os med på en rejse gennem de kirkelige motiver, som han skabte for Faaborg Kirke, og give os et indblik i den betagende proces, der fandt sted for fire år siden.

Dette arrangement lover ikke kun en musikalsk oplevelse, men også en aften fyldt med dybde og samhørighed. Tag dine venner, familie eller kolleger med og oplev den magi, der opstår, når stemmer forenes i fællesskab og hjertet fyldes med musik og inspiration.

Sikre dig dine billetter allerede nu og vær med til at skabe uforglemmelige øjeblikke i selskab med Jim Lyngvild og fællessangen fra Højskolesangbogen.

Hygge i højsædet!

PRIS 149,-

 

Pris er inkl. parkering og adgang til Sommermarkedet.

Billetter sælges kun i forsalg.

Praktisk info til dig som har købt billet

Generelt:

Adresse: Hågerupvej 33, 5600 Faaborg. Gratis parkering tæt på markedspladsen. Der er ikke nummererede pladser. Der er selvfølgelig toiletter på pladsen, som kan benyttes før/under/efter. 

Søndag den 2. juni kl. 15.00

Du har adgang til markedet hele dagen (kl. 10-16). Fremvis din billet i indgangen, hvor du vil få udleveret en ny billet, som giver dig adgang til arrangementet. Vi åbner op til det store telt, hvor arrangementet vil foregå, kl. 14.30. Her bedes i fremvise jeres billet. Arrangementet slutter ca. kl. 16.00.

Der vil stå kaffe/te/vand på bordene samt udskrevne sanghæfter.