ÅBNINGSTIDER

Fredag den 31. maj
Lørdag den 1. juni
Søndag den 2. juni

Alle dage kl. 10-16

Velkommen til sommermarkedet på Ravnsborg

Stor vikingelejr - Ponytræk - Ugleshow - Krigere - Håndværk og arbejdende værksteder - Banko - Clairvoyance - Spændende udstillere - Motionstur - M.M.

Traditionen tro åbner Jim Lyngvild igen i år dørene for publikum til hans vikingeborg Ravnsborg, når han og husbonden Morten inviterer til det populære vikinge- & sommermarked. 

Her kan du komme indenfor i den smukke og unikke vikingeborg Ravnsborg, der danner rammerne for parrets hjem, besøge det smukke vikinge-gudetempel, lade dig føre tilbage til fortiden i den store vikingelejr, der omkranser vikingeborgen, og gøre en god handel i en af de mange handelsboder, mens du nyder en dag i det smukke landskab, der omkranser området.

Gør din sommer mindeværdig og besøg os på Ravnsborg -hvor tradition møder nyskabelse, og kreativiteten blomstrer! Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med skønne oplevelser og fantastiske fund. 

Ponytræk i de flotte omgivelser

Hold en ugle og lær mere om det fascinerende dyr

Ansigtsmaler alle dage kl. 11-15

Udover mødet med fortiden og de mange arbejdende vikinger, der sælger eget unikt håndværk i den store vikingelejr, byder markedet også på sjove oplevelser, ponytræk, ugleshow, shopping af alt lige fra smykker, designervarer, skønhedsprodukter, delikatesser og brugskunst m.v. og en masse glade mennesker!

 

Der er noget for enhver pengepung og smag, og selvfølgelig også rig mulighed for at forkæle sig selv, og nyde mad og drikke fra flere forskellige boder i den skønne natur, der omkranser markedet. 

Arrangementer på markedet (Tilkøb)

SPRITUEL OPLEVELSE MED MARION DAMPIER-JEANS

Vi er rigtigt glade for at kunne byde mediet Marion Dampier-Jeans tilbage som gæst på markedet. 

Få en oplevelser udover det sædvanlige, når Marion beviser, at der findes mere mellem himmel og jord. 

Du har mulighed for at opleve Marions populære og altid udsolgte platforms-clairvoyance både 

Fredag den 31. maj kl. 15.00 og 

Lørdag den 1. juni kl. 11.00.

Billet skal købes i forsalg! Billetten er inkl. entré samt parkering.

LUKSUS-TABER-BANKO MED JIM LYNGVILD

Har du stadig ikke prøvet det populære og stærkt underholdende bankospil med Jim Lyngvild som vært, så har du stadig en sjov oplevelse til gode, hvor du kan vinde sjove og flotte præmier samt få et godt grin, sammen med resten af de 200 banko-lystne gæster.

Der vil være plader samt kuglepen, kaffe/te/vand/brød på jeres plads ved ankomst. Vi spiller 6 spil samt taberbanko og der uddeles sidegevinster og ekstra gevinster, efter velbefindende 🙂

Sidste år gik overskuddet til tilblivelsen af det nye Ronald McDonald børnehus på Odense Universitetshospital. 

 

Billetsalget åbner i starten af april. 

Lørdag den 1. juni kl. 15.00 og 

Søndag den 2. juni kl. 9.00.

Billet skal købes i forsalg! Billetten er inkl. entré samt parkering.

VIKING WALK LØRDAG DEN 1. SAMT SØNDAG DEN 2. JUNI 2024.

Motion, natur og hyggeligt selskab i det Sydfynske!

Rigtig mange har fået øjnene op for den utrolig smukke natur der omkranser Ravnsborg på Sydfyn, og billetsalget til dette års Viking Walk med start og målstreg på Ravnsborg under mottoet ”I vikingernes fodspor” er allerede i gang. 

Konceptet afholdes i samarbejde med Mads Stryhn fra gåfællesskabet,”Over stok og sten”, og arrangementet er et tilløbsstykke for natur- og oplevelses- og motionsglade mennesker fra hele landet. 

Med sin placering på åbne marker med udsigt til skov og vand, danner Ravnsborg det perfekte udgangspunkt for Viking Walk. Vi har ruter på både 10, 20 og 30 km så de fleste kan deltage, og få mulighed for god motion, mens de nyder den fantastiske sydfynske natur. Alle viking-vandrere får desuden gratis adgang til vikinge/sommermarkedet, mad og drikke undervejs mm.” fortæller Jim Lyngvild.

FÆLLESSANG SØNDAG DEN 2. JUNI 2024 KL: 15.00

Vi slutter et godt marked af, med masser af hygge og fællessang i det store markedstelt. Deltag i en hjerteopvarmende eftermiddag med fællessang, hvor vi sammen vil synge tidløse sange fra Højskolesangbogen, akkompagneret af pianist. Jim Lyngvild vil guide os gennem tonerne, dele anekdoter og og dele sin passion for musik og fællesskab.

Jim Lyngvild vil ikke kun lede fællessangen, men også dele dybe og personlige historier om hans kærlighed til troen. Han vil tage os med på en rejse gennem de kirkelige motiver, som han skabte for Faaborg Kirke, og give os et indblik i den betagende proces, der fandt sted for fire år siden.

Dette arrangement lover ikke kun en musikalsk oplevelse, men også en aften fyldt med dybde og samhørighed. Tag dine venner, familie eller kolleger med og oplev den magi, der opstår, når stemmer forenes i fællesskab og hjertet fyldes med musik og inspiration.

Sikre dig dine billetter allerede nu og vær med til at skabe uforglemmelige øjeblikke i selskab med Jim Lyngvild og fællessangen fra Højskolesangbogen.

Vi håber rigtig meget at se jer.
Med venlig hilsen
Morten & Jim

Previous slide
Next slide