Fredag den 2. juni kl. 10-16           Lørdag den 3. juni kl. 10-16

Søndag den 4. juni kl. 10-16         Mandag den 5. juni kl. 10-16

Ravnsborg

Hågerupvej 33

5600  Faaborg

Voksne                          70,-

Børn under 12 år.         30,-

Velkommen til sommermarkedet på Ravnsborg

Traditionen tro åbner Jim Lyngvild igen i år dørene for publikum til hans vikingeborg Ravnsborg, når han og husbonden Morten inviterer til det populære vikinge- & sommermarked. 

Her kan du komme indenfor i den smukke og unikke vikingeborg Ravnsborg, der danner rammerne for parrets hjem, besøge det smukke vikinge-gudetempel, lade dig føre tilbage til fortiden i den store vikingelejr, der omkranser vikingeborgen, og gøre en god handel i en af de mange handelsboder, mens du nyder en dag i det smukke landskab, der omkranser området.

Besøgstallet slog alle rekorder i sommeren 2022, og der var stort pres på de 3 dage markedet blev afholdt. 

”Vi er utroligt stolte over interessen for vores marked, og det høje besøgstal sidste sommer. Derfor har vi også besluttet at udvide markedet med yderligere en dag, for på den måde at kunne sprede besøgstallet lidt ud,” siger Jim Lyngvild og fortsætter: 

” Vores trofaste besøgende roser vores marked for at skabe en helt speciel oplevelse med en afslappet, glad og hyggelig stemning, og det er vigtigt for os, at det fortsætter. Det håber vi at kunne, når vi udvider med endnu en markedsdag.”

Udover mødet med fortiden og de mange arbejdende vikinger, der sælger eget unikt håndværk i den store vikingelejr, byder markedet også på sjove oplevelser, ponytræk, masser af glade mennesker og shopping af alt lige fra smykker, designervarer, skønhedsprodukter, delikatesser og brugskunst m.v. 

 

Der er noget for enhver pengepung og smag, og selvfølgelig også rig mulighed for at forkæle sig selv, og nyde mad og drikke fra flere forskellige boder i den skønne natur, der omkranser markedet. 

SPRITUEL OPLEVELSE MED MARION DAMPIER-JEANS


Efter en ufrivillig Corona-pause er vi rigtigt glade for at kunne byde mediet Marion Dampier-Jeans tilbage som gæst på markedet. 

Få en oplevelser udover det sædvanlige, når Marion beviser, at der findes mere mellem himmel og jord. 

Du har mulighed for at opleve Marions populære og altid udsolgte platforms-clairvoyance både 

søndag den 4. juni kl. 15.00 og 

mandag den 5. juni kl. 11.00.

Billet skal købes i forsalg! Billetten er inkl. entré samt parkering.

LUKSUS-TABER-BANKO MED JIM LYNGVILD

 
Har du stadig ikke prøvet det populære og underholdende bankospil med Jim Lyngvild som vært, så har du stadig en sjov oplevelse til gode, hvor du kan vinde sjove og flotte præmier, og få et godt grin sammen med resten af de 200 banko-lysne gæster i teltet. 
Der vil være plader samt kuglepen, kaffe/the/vand/brød på jeres plads ved ankomst. Der spilles 6 spil samt taberbanko og uddeles sidegevinster og ekstra gevinster.
Banko afholdes i det store telt 
fredag den 2. juni kl. 15.00 og 
 
søndag den 4. juni kl. 9.30.
 
Billet skal købes i forsalg! Billetten er inkl. entré samt parkering. 
Børn under 18 år er velkomne til at deltag, men må ikke spille med.

 

 

 

 

 

 

 

VIKING WALK LØRDAG DEN 3. SAMT SØNDAG DEN 4. JUNI 2023


Motion, natur og hyggeligt selskab i det Sydfynske + gratis adgang til Ravnsborg Marked

Rigtig mange har fået øjnene op for den utrolig smukke natur der omkranser Ravnsborg på Sydfyn, og billetsalget til dette års Viking Walk med start og målstreg på Ravnsborg under mottoet ”I vikingernes fodspor” er allerede i gang. 

Konceptet afholdes i samarbejde med Mads Stryhn fra gåfællesskabet,”Over stok og sten”, og arrangementet er et tilløbsstykke for natur- og oplevelses- og motionsglade mennesker fra hele landet. 

Med sin placering på åbne marker med udsigt til skov og vand, danner Ravnsborg det perfekte udgangspunkt for Viking Walk. Vi har ruter på både 10, 20 og 30 km så de fleste kan deltage, og få mulighed for god motion, mens de nyder den fantastiske sydfynske natur. Alle viking-vandrere får desuden gratis adgang til vikinge/sommermarkedet”, fortæller Jim Lyngvild.

Previous slide
Next slide