Lørdag den 4. juni  kl. 10-16

Søndag den 5. juni kl. 10-16

Mandag den 6. juni kl. 10-16

Ravnsborg

Hågerupvej 33

5600  Faaborg

Voksne                          70,-

Børn under 12 år.         30,-

Velkommen til sommermarkedet på Ravnsborg

Modedesigneren, forfatteren og multikunstneren Jim Lyngvild åbner igen i år dørene for publikum til et af Danmarks smukkeste huse og hyggeligste sommermarked. Her kan man nyde den smukke vikingeborg Ravnsborg både inde- og udefra, se verdens eneste asatro Gudetempel, og lade sig forføre af fortiden i den store vikingelejr, der omkranser vikingeborgen og det smukke landskab. Ravnsborg er en af Danmarks smukkeste boliger på 750 kvm. Jim Lyngvild har selv tegnet og været bygherre på det imponerende bygningsværk af træ. Den er en hyldest til det nordiske, naturen og landskabet.

Siden det første marked blev afholdt i 2015 har det fået vokseværk, og afholdes normalt hvert år. ”Vi har med det årlige marked skabt en tradition, som mange glæder sig til. Ravnsborgs Sommermarked har bare en helt speciel, afslappet og hyggelig stemning, og netop derfor kommer rigtigt mange af vores gæster igen og igen”, siger Jim Lyngvild, der også selv glæder sig til at byde gæsterne velkomne den første weekend i juni.

Udover mødet med fortiden i den store vikingelejr, byder markedet på en masser andre aktiviteter. Bl.a. afvikler vi det store gå arrangement VIKING WALK om søndagen, banko gange 2 og mere følger. Så sommerens gæster kan glæde sig til en forlænget weekend med glade mennesker og masser af shopping af alt lige fra smykker, tasker, designervarer, skønhedsprodukter og brugskunst m.v. Der er noget for enhver pengepung og smag, og selvfølgelig også rig mulighed for at forkæle sig selv, og nyde mad og drikke fra en de mange ”street Food” boder i den skønne natur der omkranser markedet. 

Mere info vil følge, når vi kommer lidt tættere på. 

Sæt X i kalenderen og kom til Sydfyn den 4.-6. juni 2022.

 

 

 

Joan fra UGLERIGET 

kommer alle dage og har flere 

af hendes ugler med.

 

Oplev dette fascinerende dyr 

helt tæt på.
Ponytræk

Dianna og co. har deres ponyer med til Ravnsborg. 


Kom ud og rid en lille tur i området og i godt selskab. 


Ansigtsmaling for børn og barnlige sjæle

50,-

Tidligere
Næste